Olihan se hoo-moinen projekti, mutta nyt on puuaita portin kera. On se nyt niin hiano ja söpö!

Nyt on oma portti.

Yksityiskohtia olla pitää.

Laudat hankittiin paikalliselta sahalta, jossa ne sahattiin pyynnöstä normaalia kapeammiksi (75 mm). Kun kävimme kysymässä lautaa aidantekoa varten, sahanomistaja totesi, että "ei kannata". Hän ei ollut puuaidan kannalla, mutta me olimme, joten teimme tilauksen. Laudat käsiteltiin valtilla ja sen jälkeen maalattiin. Tolppien alla on 60 cm:n korkuiset metallijalat, jotka Luolamies kaivoi maahan käsin(!). Aidan pituus on n. 8,5 metriä. Pisimmästä välistä olisi tarkoitus päästä tarvittaessa autolla pihaan, mutta se jää nähtäväksi, miten näppärästi se onnistuu. KUN suunnittelulle ja työlle ei lasketa hintaa, puuaitaan käytettyjen tarvikkeiden loppusumma lienee n. 200 e. Aikaa meni kahdelta monta täyttä työpäivää.

Lautojen lisäksi aitaprojektissa käytetiin 3 metallijalkaa, Tikkurilan Valtti pohjustetta (1 l), Tikkurilan Vinha ulkomaalia (väri Louhi, kulutus 2,5 l) ja erinäinen määrä nauloja, ruuveja, muttereita sekä pari saranaa.

Voi että olen tyytyväinen... ja Japsityttökin pysyy aidan sisäpuolella.

Aitaprojektissa meni 1,5 viikkoa, mutta siinä lomassa ehdittiin sentään ottaa vastaan mukavia vieraita kahdessa erässä ja testata uutta kaasugrilliä moneen otteeseen. Tähän mennessä jokaikinen ilta on saunottu. Ei ehkä uskoisi, mutta helteessä tehdyn "työpäivän" jälkeen saunominen tuntuu aika mukavalle.

Muutaman päivän Japsitytöllä oli seurana oma kaveri, Borderipoika, jonka lähestymisyritykset saivat täystyrmäyksen. Japsitytöllä oli ja on juoksuaika, mutta tilanne ei ollut otollinen "sulhaselle" - onneksi.