Kesä vaihtui syksyksi ja sään ennustajat taitaavat olla sitä mieltä, että varsinaiset helteet ovat nyt ohi. Onkohan nyt viimeinen mahdollisuus syödä aamupala/ruoka/iltapäiväkahvi/iltaherkut ulkona ennen kun tulee kylmä; onkohan nyt viimeisen uintiretken aika; onkohan nyt viimeinen saapuminen mökille tarvitsematta alkaa heti lämmittää taloa...? Viimeinen sitä ja viimeinen tätä - nyt on sen hokemisen aika.
 
Pat enivei, viime viikonloppu oli uskomattoman lämmin. Venetsialaisten ilotulitus kuului ja välillä näkyikin hienosti tummaa taivasta vasten. Tänä syksynä kaikki ulkovalot palavat ja välille talo - ulkohuussi on tehty "lähestymisvalot" led-lampuista ettei tarvitse haparoida tietä säkkipimeässä. Jokunen led-lamppu jaksaa tuikkia vielä aamuyöstä.

Teimme pyöräretken kylille ja kokeeksi ajoimme osittain poikkeavaa reittiä. Joella näkymät olivat hienot. Taisimme pyöräillä tulvavallilla, sillä toisella puolella pelto/ niitty oli alempana kuin toisella puolella oleva joenuoma.

"Pyöräretkellä" pysähdyttiin hetkeksi tämän kahvilan terassille.

Pari viikkoa sitten pyörään "asennettu" kori on kätsy, siinä kulkevat ostokset näppärästi kaupasta kotiin ja viikonlopun muonat näyttävät mahtuvan siihen ihan hyvin. Saattaa olla, että vähän valitan painosta ylämäessä - ihan vaan, että vierellä pyöräilevälle tulisi selväksi, että minä olen tässä se kantojuhta.

Illalla tehtiin kauden viimeiset hampurilaiset kaikilla herkuilla, nam.