Juhannusrieha alkoi pihatöillä. Vajaat kaksi viikkoa poissa ja koiranputkea on kaulaan saakka.

Koiranputkien lisäksi kukassa ovat juhannusruusu ja Coubertin ruusu.

Japsitytöllä on uusi menopeli: Mini Bee. Pyöräilyä on harjoiteltu vasta pihassa vetämällä kärryä parin ruusupensaan ympäri samalla syöttäen japsitytölle nakinpaloja. Hyvin meni, ei tainnut tajuta koko juttua vaan keskittyi syömiseen. 

Chippailua greenillä.

Aattoillan herkuttelua: jouluksi ostettu punaviini ja grillistä lautaselle nostetut hampurilaiset. Salaatinlehdet ovat "omaa tuotantoa", muut ainekset on kerätty kaupan hyllyltä.

Ulko-oven sisäpuolen toinen ja viimeinen maalikerta kuivuu.

Näistä betonimöhkäleistä tuli "kukkapurkit", kun betonilaikka vähän lauloi. Möhkäleet on nostettu saunanedustalta maasta putkivuodon jälkeen pari kesää sitten.

P.S. Ja tuli sunnuntaiaamu ja karmea herätys. Noin klo 7 alkoi kuulua lorinaa ja perään tip-tip-tip... Sisäkaton pienestä naulanreiästä valui vettä sisälle. Vuotokohdaksi on paikannettiin piipun pellin ja katon yhtymäkohta, johon on joskus työnnetty pikeä tiivistykseksi. Nyt on piki hapristunut ja vesi tulee katon läpi, mahtavaa. Outoa, mutta välikatosta ei löytynyt etsimälläkään märkää kohtaa, johon vesi olisi kerääntynyt ja sieltä tullut läpi sisälle. Luolamies eli MäkKaiver kävi teippaamassa vuotokohdan ja tilasi paikalle paikallisen remonttireiskan. Juu-u, piiput pitää pellittää uudelleen ja aikataulu on alkava viikko.