Lauantaina kävin kirpparitapahtumassa ja mukaan lähti muutama esine kaupunkikotiin. Sunnuntaina tein uuden, nopean kierroksen kirpparilla, kun mieltä jäi kaihertamaan pari käyttöesinettä.

WP_001158-normal.jpg

Sieltä pääsivät nämä esineet uuteen kotiin (mökille). Kattilaa tarvitaan McKaiverin vedenlämmitystestiin ja lamppu on "samaa sarjaa" kuin muutkin ulkolamput. Siitä otetaan, jos se vaan käy, lasikupu autotallin lamppuun. Tuota mallia ei taida enää kaupasta saada.

WP_001127-normal.jpg

Lauantai-iltana oli tietysti mörköjä, päättömiä irvistäjiä, tappasiilejä ja jättiläislepakoita puskat täynnä. Huu, pilkkopimeää ja outoa rapinaa ja kumahtelua (tuuli ja putoavat omenat ehkä, mutta eihän sitä koskaan tiedä). Japsityttökin välillä pörisi ja kuulosteli ulkoa kuuluvia ääniä. Mökin terävin veitsi on uusi kuorimaveitsi; ei tapa, mutta tekee kipeää. Sillä ei ollut käyttöä.

Yöllä siinä klo 4.30 käväisin ulkona ja yritin jopa ottaa kännykkäkameralla kuvaa n. puolikkaasta kuusta ja tähdistä, jotka valaisivat pihaa. Juuri kun olin astumassa sisälle, kuului paukahdus läheisen talon suunnalta. Se kuulosti oven pamahdukselle ja aattelin, että olisi epätyypillistä lähimmälle naapurille, että hän paukuttaisi ovia aamuyöstä. Sen jälkeen ei kuulunut mitään outoa, joten menin sisälle. Aamu valkeni sumuisena ja lähdimme Japsitytön kanssa aamulenkille. Tienpenkalla oli tämmöinen:

WP_001136-normal.jpg

Tuosta se ääni ehkä lähti. Jos olisin kuullut jarrutusta ja moottorin ääntä ja sen jälkeen pamahduksen, olisin varmaan lähtenyt katsomaan (taskulampun kera), mistä on kyse. Mutta en kuullut auton ääntä - outoa? Olisikohan se ollut jo siinä vaiheessa ojassa ja joku kömpinyt sieltä ulos. En kuullut puhetta, en mitään.

Kuvia aamulenkiltä:

WP_001145-normal.jpg

WP_001149-normal.jpg

WP_001150-normal.jpg

WP_001152-normal.jpg