Viimeisillä talvilomapäivillä pidennetty viikonloppu mökillä meni enimmäkseen pihatöiden parissa. Perjantain kauppareissulla tein hetken mielijohteesta mutkan puutarhalla. Tarkoitus oli vain katsella... mutta niin vaan mukaan tarttui ensimmäinen kärhöni - Clementis Riga. Istutin sen ison männyn juurelle, jossa sen pitäisi kasvaa pitkin runkoa noin parin metrin mittaiseksi. Tämän alppikärhön kukat ovat suuria ja valkoisia. Aika kuivaan paikkaa se tuli ja saattaa olla, että olisi pitänyt kaivaa se vielä syvemmälle mutku... tuli vastaan männyn juuret ja kivikasat. Puutarhalla vakuuttivat, että ko. kärhölaji on varsin kestävä. Painoin juurelle vielä kasteluputken, jota pikin valuuttelen vettä suoraan juurelle. Jostain syystä minulla on selvästi menossa joku köynnösvimma.

20150524_184116.jpg

Lauantaina piiphdettiin kirpparilla ja kannoin siellä kassalle vanha morttelin, kun sellaisen tarve vast'ikään ilmeni. Sopivasti kirpparin ulkopuolella oli yrttien ja kukkien myyjä, jolta hankin persiljan ja lipstikan. Persilja meni yrttilaatikkoon ja lipstikka vieressä olevaan betoniympyrään. Yrttilaatikossa tillistä on tulossa vainaja. Minä kerron kyllä äitille, äitiii!

MäcKaiver pärisytti taas ruohonleikkuria ja trimmeriä ja tuntui kehuvan, että nyt tällä pihalla kuuluu kovin pärinä. Oli niin onnessaan, kun sai ryskyttää laitteita.😅 Golfmailalla näytti myös pieksävän voikukkia. Käyhän se niinkin.

Mummonmökissä lie sallittua, että roinaa on esillä(kin). 

20150524_183700.jpg

Kauhat ja siivilät seinällä.

20150523_161935.jpg

Konserteista keräämäni kiertuemukikokoelma sai vihdoin oman hyllyn. Se pitää vaan vielä maalata valkoiseksi.

Joskus ihmettelen, että missähän ovat ne roskalavat, joilta sisustuslehtien jutuissa mökin omistajat ovat löytäneet 1890-luvun talonpoikaiskaappeja ja vanhoja rottinkituoleja ehjinä. Olis kiva tietää. Tai sitten ei, koska tupa alkaa olla riittävän täysi.