Omenssato meni pilalle ja oikein raamatullisesti seisemäntenä kesänä. Pihlajamarjakoin toukat ovat löytäneet reittinä omeniin ja omenasato on sitä myöten menetetty. Tänään lähtivät ensimmäiset saavilliset jäteomenoita puutarhajätteen kaatopaikalle. Ei nyt niin hirveesti harmita, kun se vuotuinen omenashow on välillä tuntunut aika rasittavalle. Omenapuiden lähellä kasvaa mahdottoman suuri pihlaja, joka joutui nyt hävitettävien listalle.

20150829_100535.jpg

Kone älä hyydy! Vanhasta ruohonleikkurista meni vetonaru poikki ja kumisessa voitelututissa oli reikä. Tutti on haettava kaupungista, joten ruoho jatkakoot kasvuaan ensi viikonloppuun. Melkein uudesta Makitasta on sovittu kaupat, mutta kuinkas ollakkaan, siinäkin on tuunattavaa. Se saadaan mökille toivottavasti vielä mökkikauden kuluessa.

20150829_104249.jpgTaivas on sininen ja va-a-lkoi-nen ja-a tähtöösiiiä-ä tääynnä... Pihakoivuissa  lehdet jo vähän kellertää ja varjot pitenee. Yöllä katseltiin pimeässä loistavaa täysikuuta kaukoputkella. Pinnalla näkyi kraatereita, mutta mitään porukkaa ei näyttänyt olevan liikkeellä.

Parhaillaan ulkona kuuluva ukonilma taitaa kääntää kesän syksyksi.