Mummonmökin 7. kausi päättyi nyt - miltei päivälleen samaan aikaan kuin muinakin vuosina.

Kylläpä oli kylmä, kun päästiin mökille, brrr. Sisällä puksutti patteri, kaksi lämpöpuhallinta ja liedessä oli tuli, mutta niistä huolimatta syötiin pastaa takit päällä  Mökin sähköt eivät kestäneet kuormitusta vaan sulakkeet poksahtelivat. Saunarakennus oli niin kylmä, ettei saunaa kannattanut enää edes yrittää lämmittää. Yöllä oli kummallakin 3 täkkiä päällä ja vielä alkuun hytisytti. Lauantaiaamupäivänä todettiin, että nyt riittää; pistetään mökki talviteloille ja suunnataan kotiin, jossa sisällä on lämmintä ja ulkona on sähkövalot. 

Lähdön tiimellyksessä MäcKaiver huusi, että auto palaa. Auton alla savusi webasto, mutta liekkejä ei sentään näkynyt. Hän lähti kokeilemaan palaako auto. Ei palanut, toi tullessaan eristelevyä ja pizzan.

20151010_151233.jpg

MäcKaiver eristi levyllä tiskipöydän alakaapin, jonne myöhemmin pistetään pakkasvahti puksuttamaan suojaamaan putkia. Siinä on sitten hiiriperheelle tarjolla lämmin talvikoti 😉.

Pikaharavoinnin, tekstiilien mukaan keräämisen ja patjojen ja peittojen ylösnostelun ja pussittamisen sekä lämminvesivaraajien ja putkien tyhjentämisen jälkeen lähdettiin kotiin.

20151010_151813.jpg

Ah, kun se kevätaurinko taas pilkistää taivaanrannan takaa, alkaa mieleen hiipiä ajatukset mökistä ja odotukset lämpimistä kesäpäivistä.