Mökkiviikonloppu japsitytön kanssa ja vettä satoi. Lauantaiaamuna ehdin leikata ruohon ja sen jälkeen alkoi sataa. Onneksi on ehyet ikkunat, heh heh. Olihan se pakko kiertää talo ympäri sateella ja katsoa, mihin ikkunoihin pisarat ylttävät. Aika hyvin räystäät suojaavat, mutta ikkunoiden alaosiinhan sitä vettä tietysti tulee.

20160903_124046.jpg

Ylä-Savosta tuli teekannutilaus, joten kävin kirpparilla katsastamassa tarjonnan. Löytyihin niitä vaikka kuinka paljon ja todella edullisesti. Nämä kolme lähtevät eteenpäin.

20160903_163446.jpg

Pitkästä aikaa tuikkasin Leinoon tulet ja keitin samalla teeveden. Sen verran oli viileää sisällä, että piti pistää myös yksi patteri päälle.

20160903_202007.jpg

Uuni vetää niin huonosti, etten uskalla sitä sytyttää, kun savut tulevat sisälle. Voihan siellä polttaa vaikka kynttilää. Pitäisi vaihtaa piipun imuri, mutta se on jäänyt.

Ei ole kyllä mikään onni ja autuus olla pilkkopimeässä. Lähimpiin katuvaloihin on matkaa pari kilometriä, eikä naapurustolla ole tapana pitää pihavaloja päällä. Sisälläkin niillä näyttää olevan pimeää, mitä nyt television ruutu välkkyy. Japsityttö välillä ilmoittaa kuulevansa jotain ja siinä vaiheessa minä olen että iiiikkkk.

Sunnuntaiaamuna meni kurkiaura mökin yli. Kurjet lensivät niin matalalla, että kuului siipien suhina. Nekin ovat jo lähdössä.

20160904_124439.jpg

Ja näitä putkahtelee siellä täällä. Onneksi japsityttöä eivät sienet kiinnosta.