Naapurilta saaduista kierrätyskivistä MäcKaiver teki

IMG_20180724_174857.jpg

kellarin eteen liuskekivikulkuväylän entisen metalliritilöiden ja muovimattojen kombon tilalle,

IMG_20180724_174804.jpg

liiteriin ja ulkohuussiin uudet kiviportaat

IMG_20180725_150901.jpg

ja tulisijan puretun lahon kiikun tilalle. Alla hiekkaa ja kiveä, sen päällä kivilaatat,  reunuskivet ja päällä kellarin luota nostettu ritilä. Kustannukset 0 €.

IMG_20180725_150921.jpg

Japsityttökin ihmettelee, että nytpä tuli näppärä makkaranpaistolaitos ihan kuonon korkeudelle. Täytyy vähän miettiä, kannattaisko tämä pitää ihan vaan tuleen tuijottelupaikkana, koska huumaava makkarantuoksu on jollekin täysin vastustamaton.

Tulisijaa emme pääse testaamaan ennen kun helteet ja metsäpalovaara ovat ohi. Näillä sääennustuksilla kokeilu siirtynee elokuun pimeneviin iltoihin. Tämä taitaa olla just sellainen tulisija, joka Eedeneissä,  Huvila&huusseissa ja muissa  pihanmylläysohjelmissa puretaan ihan ensimmäisenä.

Mitä muuta? Eipä juuri muuta. Näillä helteillä kivityötkin olivat melkoinen ponnistus. Tänään kyllä siistittiin vähän naapurin rajalla olevaa ryteikköä. Se alkoi siitä, kun piti sahata pois kuollut vaahtera. Kun rajaa käytiin vilkaisemassa aidan toiselta puolelta, se näytti aika hurjalle. Meidän puolella vihertää, mutta toiselta puolelta katsottuna aidan takana oli paljon kuollutta risukkoa. Huomenna pitäisi kiskaista risut polttolaitokselle. Tästä pihasta niitä risukuormia lähtee joka kesä ja syksy.