Ensimmäistä kertaa mökkikausi alkaa näin aikaisin. Aiemmin olemme aloittaneet kauden vappuna, eikä aina niinkään aikaisin. Sisällä on viileää, eikä saunaa lämmitetty vielä tällä kertaa.

IMG_20190421_121421.jpg

Pihatöitä, mitäpä muutakaan. Seniori jaksaa osallistua - välillä. Enimmäkseen se oli kyllä etätöissä eli katseli etäältä ja odotti, milloin hänet päästetään sisälle lepäilemään.

IMG_20190422_104736.jpg

Vesiasiat ovat nyt kunnossa, kun saatiin umpisäiliö nro 2 tontille lokakuussa. Tämä on kunnan lopputarkastusta vailla eli joku jamppa käy vielä katsomassa, että ämpäri on sovitussa paikassa. Vuosikymmen sitten vastaava umpisäiliöprosessi meni huomattavasti sujuvammin. Sama urakoitsija ja ihan yhtä avulias, mutta viranomaisten  jäykkä lupajärjestelmä ja sen takana nillittäminen ovat lisääntyneet. En kommentoi enempää.

IMG_20190421_131616.jpg

Ensimmäisiä kukkasia nousee jo maasta. Siitä se kausi taas käynnistyy. Ihmeeksemme mitään ei ollut mennyt rikki talven aikana, mutta se ei tarkoita sitä, etteikö olisi rempan tarvetta. Saapa nähdä, mitä tässä keksii vai tuleeko välivuosi.