Tiedossa onnistumisia ja erehdyksiä ... Hiekkaiseen ja köyhään maahan paahteiselle paikalle on nyt koemielessä istutettu muutama keltamaksaruoho (Sedum acre "Golden Carpet" ) ... sitä kultaista mattoa odotellessa, haaha haaha... ja pari isomaksaruohoa (Sedum telephium "Emperor's Waves"). Pientä toivontynkää on siitä, että viime kesänä istutetut sammalleimut leimahtaisivat kukkaan tänä kesänä. Viime kesänä ne olivat nuupallaan rikkaruohojen seassa. Nyt tein kivireunuksen, että kukaan ei polkisi niitä.

Puolitoista viikkoa sitten "hyvin kylväytyvistä" ketoneilikoista ei ole vielä mitään havaintoa. Jos niitä ei ala pullahtaa, on kait haettava muutama taimi avittamaan asiaa.

Puolivarjoiseen paikkaan istutin muutaman jalokuunliljan pari kesää sitten istuttamieni komeasinikuunliljojen joukkoon. Hostat ovat "Fire and Ice" ja "Brim Cup". Komeasinikuunliljat ovat jo pullahtamassa näkyviin (jos osaa katsoa oikeasta kohdasta).

Ja kesäinen ruukkuasetelma portaiden vieressä.

Outoa, että "koiranelämää" on jotenkin kielteinen käsite. Kyllä tuo näyttä aika leppoisalta elämältä.

Tuhinaa tuntikausia.

Kovan päivän ilta, kun piti muutaman tunnin katseella seurata puutarhatyöntekijää ja tarkistaa sen työn jäljet. Näkyy tuossa auto menevän, mutta ei tässä jaksa enää riehaantua näin ehtoolla. Vatsakin on täynnä, joten kohta tulee väkisin uni simmuun.