Kävin taimitarhalla voivottelemassa sitä, että uudet kirsikkapuut voivat huonosti - lehdet kellastuvat ja putoilevat. Puutarhurin apulainen yhtyi voivotteluihin ja kertoi, että niin ne kirsikkapuut voivat huonosti hänenkin pihallaan, ja ne nyt vaan ovat sellaisia hankalia puita. Kuulemma kyse on joko kuivuudesta tai lannoitteiden puutteesta. No, en ole lannoittanut mutta nyt olen. Vettä sentään olen työntänyt niiden juurille ohjeiden mukaan ämpärikaupalla kerran viikossa. Taimitarhalla sen sijaan kaikki kukoisti ja nappasin sieltä mukaani yhden Neilikkaruusun (Rosa Pink Grootendorst). Sen pitäisi pärjätä jopa minun pihassani.

WP_000985-normal.jpg

Huonovointisessa Suklaakirsikkassa on ruskan värit.

Oviprojekti päättyy (tai päättynee) seuraavassa jaksossa. Se on enää autotallin ovien kolmatta maalikerrosta vailla. Myös halkopyramidi on pienentynyt huomattavasti ja liiteri pullistelee haloista.

Torstai-iltana saapuivat mökkivieraat - nuo Entiset Nuoret - puoli-Suomea omia outoja polkuja kierrelttyään kankeina. He toipuivat saunottamalla ja ruokkimalla.

WP_001014-normal.jpg

Lauantaina heidät pistettiin suorimmalle mahdolliselle reitille kohti kotia. Sitä ennen Me Entiset Nuoret ehdimme käydä kuuntelemassa vähän jazzia ja nuoruuden mieliin tuovaa poppia Porissa.

WP_001000-normal.jpg

Tykkäsin...

WP_001003-normal.jpg

erityisesti tästä (Pet Shop Boys).